Welkom

Tube Access is gespecialiseerd in de distributie en promotie van tubes en accessoires voor Huishoudelijk- en industrieel gebruik. Ons assortiment strekt zich uit van normen tot meerdere producten, specifiek gebruikt in medische toepassingen, petrochemische industrie, productie voor warmte en airconditioning. Onze expertise en ervaring garanderen u een permanente efficiëntie.

Een woordje over ons

Tube Access is een onderneming in volle expansie , dat al jaren bekend is en zich heeft kunnen plaatsen tot bij de onbetwiste leiders op de Belgische markt.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 250.000 referenties, beschikbaar in minder dan24 uur over heel België.

Wij verdelen koper, staal, roestvrij staal, elektrolytisch verzinkte staal, PVC, PP, gegalvaniseerde stalen buizen, multi-layer rol of op lengte, evenals alle soorten fittingen en accessoires voor sanitair, verwarming, airconditioning, perslucht en gas.

Producten van zeer hoge kwaliteit en gecertificeerd volgens Belgische normen zijn geselecteerd uit de grootste Europese merken wereldwijd erkend.

Ons doel

Tube Access is gerenomeerd voor zijn dynamiek en professionalisme, en garandeerd een vlekloze service dank zij de efficientie van onze commerciële afgevaardigden die in de nodige nabijheid bij onze klanten en partners verzekeren.

Tube Access heeft een groot netwerk van «  Retail  » winkels, toegevoegd aan zijn operationele vaardigheden en stellen zich onvermijdelijk in staat zelf als acteur te positioneren over de BENELUX.

Tevens het promoten en voor te stellen van geavanceerde hydraulische oplossingen, in staat om complexe installaties te vereenvoudigen en verminderen van het energieverbruik.

Onze visie

Werken met betrouwbare en vertrouwde partners voor de tevredenheid voor iedereen.

Dankzij een gerichte aanpak en aangepaste distributie aan de behoeften van de markt, groeit Tube Access permanent.

Als onderdeel van deze groeistrategie blijft ons verkoopnetwerk een essentiële rol.

Onze visie is om het leven aangenamer te maken voor onze klanten, en voor de klanten van onze klanten, dankzij onze kracht om voortdurend innovatief te zijn.

Tube Access
in enkele cijfers.

98%
tevreden klanten
Omdatwij ons 100% inzetten.
Meer dan
250 000
product referenties.
+ 3 miljoen
meters jaarlijks verkochte buizen.

Onze Producten

Onze partners

Onze distributeurs

Contact met ons op

Wil je een van onze verkooppunten kennen?
Meer informatie nodig?